Hlavní obsah

To je medvěd, křičelo batole a běželo za šelmou. Situaci zachránila matka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezpečnostní kamera zachytila, jak batole v americkém státě Washington vesele běželo za černým medvědem, který se objevil u rodiny na dvorku. Matka dítěte naštěstí rychle zasáhla a společně s malou dcerou zavčas utekla do bezpečí.

BEZ KOMENTÁŘE: Matka zachránila batole před střetem s medvědemVideo: Samantha Martin via Storyful, AP

 
Článek

Incident se odehrál ve washingtonském městě Redmond. Na záběrech je vidět, jak holčička jménem Juniper na dvorku zahlédla malého černého medvěda, načež se za ním se slovy „to je medvěd” zvesela rozběhla.

Když si její matka Samantha Martinová všimla, co se děje, ihned zareagovala, svou dceru popadla a společně s ní utekla do domu.

Kamera zachytila útěk amerického páru před medvědem

Koktejl

„Byla jsem vyděšená a nadávala jsem jako námořník,” svěřila se serveru Storyful Američanka a dodala, že svou dceru zrovna v nedávné době pomocí knihy učila rozeznávat zvířata. A právě medvěda si prý malá Juniper oblíbila ze všech druhů nejvíce.

Žena rovněž uvedla, že neměla strach z malého medvěda, který se objevil na záběrech, ale z toho, že by se v blízkosti mohla nacházet jeho matka.

Kojící žena v kalhotkách zahnala orla od vyděšené husy

Koktejl

„Netušila jsem, kde se matka nachází a jak by asi reagovala, kdyby viděla, jak dva lidé běží k jejímu mláděti,” sdělila Martinová, která se podle svých slov bude v budoucnu podobným incidentům snažit předejít dětskou pojistkou u dveří a poučením dcery o tom, že medvědi mohou být pro člověka nebezpeční.

Reklama

Výběr článků

Načítám