Hlavní obsah

Těhotná Beckhamová propadla józe

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Na radu své bývalé kolegyně Geri Halliwellové ze skupiny Spice Girls se těhotná Victoria Beckhamová udržuje ve formě pomocí jógy. Geri prý nadbytečná kila nemohla dlouho zdolat žádnou osvědčenou dietou, teprve staroindický systém cviků ji dostal do kondice.

Foto: Host Brno
Článek

Manželce anglického fotbalisty Davida Beckhama začaly tukové polštáře dělat starosti již na počátku jejího třetího těhotenství. Díky józe se prý ale dokáže udržet štíhlá i v době největšího růstu těhotenského bříška. Nyní překročila osmý měsíc gravidity a musela s cvičením načas přestat. Na jógu nedá ale dopustit a hned po návratu z porodnice se k ní zase vrátí.

"Victoria chce získat nazpět svůj štíhlý vzhled hned po narození dítěte a jóga jí pomůže. Pomáhá to také díky technikám dýchání v průběhu cvičení. Po narození Brooklyna a Romea se dostala do formy poměrně rychle a snadno, po třetím porodu to ale půjde hůř. Je rozhodnutá, že to nenechá osudu," řekl nejmenovaný zdroj.

Cvičitel ze Španělska

Výběr instruktora sice Victoria také konzultovala s Geri, ale nemohla se na její londýnská doporučení spolehnout, poněvadž většinu času tráví v domě v Madridu. David ve zdejším klubu hraje fotbal a Victoria se stará o syny.

A tak ji navštěvuje dvakrát týdně přední španělský instruktor. Vedle cvičení a dýchání probírá s třicetiletou zpěvačkou také prostředky alternativní medicíny, jimž je Victoria velice nakloněna. Díky homeopatickým lékům se prý dostává každý den do pohody.

Reklama

Související články

Těhotná Beckhamová se chce odhalit

Bývalá členka skupiny Spice Girls Vicotira Beckahmová má šanci objevit se nahá na titulní stránce prestižního časopisu Vanity Fair. Magazín jí učinil zajímavou...

Výběr článků

Načítám