Hlavní obsah

Těhotná Beckhamová se chce odhalit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Bývalá členka skupiny Spice Girls Vicotira Beckahmová má šanci objevit se nahá na titulní stránce prestižního časopisu Vanity Fair. Magazín jí učinil zajímavou nabídku, kterou těhotná manželka fotbalového hráče pečlivě zvažuje. Informoval o tom internetový server Digital Spy.

Foto: Dagmar Návratová

Gastrofestival Ochutnej Osoblažsko začíná v sobotu 2. září půlhodiny po poledni. Snímek z loňského pátého ročníku.

Článek

Pokud Beckhamová přijme za focení částku ve výši 550 tisíc liber (přes 24 miliónů korun) a vysvlékne se, vydá se tak ve stopách herečky Demi Mooreové, která se v roce 1991 na titulu objevila ve vysokém stupni těhotenství.

"Victoria s Vanity Fair vyjednává o tom, že by pózovala nahá ještě před narozením dítěte. Chce následovat Demi Mooreovou. Ráda by udělala vkusnou obálku, kde by ukázala bříško," sdělil zdroj z okolí manželů Bekchamových.

Podle stejného zdroje je Victoria velmi ráda, že je těhotná, a je pyšná na to, jak vypadá. "Když čekala Brooklyna a Romea, často nosila krátký sestřih, džínové bokovky a těsná trika." Nyní je prý ale ve výběru svého oblečení diskrétnější. Až se pak vysvlékne, upoutá na své tělo větší pozornost.

Zprávy o tom, že třicetiletá Bekchamová otěhotněla, se na veřejnost dostaly letos v prosinci. [celá zpráva] Později bylo odhaleno i pohlaví očekávaného potomka. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Victoria Beckhamová čeká třetí dítě

Britská zpěvačka Victoria Beckhamová, jejíž manželství se slavným fotbalistou se na jaře zdálo být v troskách, čeká třetí dítě. Podle londýnského listu Daily...

Beckhamovi zakoupili rezidenci v Španělsku

Ostře sledovaný slavný pár Victoria a David Beckhamovi si dopřál novou nemovitost. Před pár dny manželé koupili rezidenci ve Španělsku, která je vyšla na 6,2...

Výběr článků

Načítám