Hlavní obsah

Světlana Nálepková touží po dítěti

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Světlana Nálepková, matka dcery Pepiny, neskrývá, že už tři roky prožívá s Břetislavem Syrovým velmi citlivý a něžný vztah. Ke štěstí jim už chybí pouze jedna maličkost. Světlana by si přála přivést na svět dalšího potomka. Její přítel ještě žádné dítě nemá.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

"Snažíme se, ale zatím to už několik let nejde. Tak je pouze v rukou Božích, zda se nám to povede. Zatím proto netušíme, kdy to bude, a je nám úplně jedno, jestli to bude chlapec nebo holčička," prozradila Nálepková, která je přesvědčená, že Břetislav se role otce zhostí na jedničku.

Světlana prožívá šťastné období

Světlana se se Syrovým seznámila před lety na venkově, kde také spolu nyní budují rodinnou farmu nedaleko Berouna. Nálepková je po boku svého partnera šťastnější než v minulém svazku s japanologem Martinem Vačkářem.

"Pro mě představuje můj přítel skálu, o kterou se mohu kdykoliv opřít. Není zatížený uměleckými nebo pražskými manýry. Je to normální člověk, který ctí základní životní principy a ve vztahu je velmi průhledný a přímý. Je to úplně něco jiného, než co jsem dosud v životě potkala," svěřila se.  

Na párty s podmínkou

Břetislav jen špatně snáší společenské akce, neboť je trochu plachý. Zpočátku je se Světlanou nechtěl vůbec navštěvovat. "Já jsem mu ale řekla, že to bude vypadat, jako bych se za něj styděla. Vím, jak dovedou ublížit bulváry. Na akce tedy už chodíme společně, ale Břetislav si je pečlivě vybírá. Jde se mnou pouze v případě, když ví, že tam budou naši přátelé, kolegové z divadla a kamarádi," vysvětlila Nálepková.

Reklama

Související témata:

Související články

Arabové chtěli koupit dceru Nálepkové

I když se populární zpěvačka a herečka Světlana Nálepková z exotického zájezdu do Egypta vrátila už před několika dny, stejně se nestačila úplně vzpamatovat...

Výběr článků

Načítám