Hlavní obsah

Světlana Nálepková si hlídá linii v posilovně

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvačka a herečka Světlana Nálepková, která v poslední době zazářila jako Edith Piaf ve hře Milovat k smrti, se cítí z pracovního shonu velmi unavená. Ve formě se proto udržuje jízdou na koni a cvičením v posilovně, které jí zároveň pomáhá udržovat si štíhlou linii.

Foto: Zdeněk Urbanovský

Zaujetí účastníků konference

Článek

"Ačkoliv mám obrovskou radost, že je představení pořád vyprodané, i když vlastně nemáme žádnou reklamu, cítila jsem se tak vyčerpaná, že jsem si řekla, že už si dám chvíli pokoj a odpočinu si. Ale jak mohu odpočívat, když Adam Novák přivezl jednu neznámou hořkou komedii, a tak jsem začala opět zkoušet, tentokrát v Divadle Blaník," řekla Světlana Nálepková.

Dceři přeje sladší život

Přestože patří k ženám, jejichž vzhled je dokonalý, už prý na něm musela také začít pracovat, aby nezačala stárnout a příliš tloustnout.  

"Blíží se léto, tak by si člověk měl trochu udržovat postavu. Mám ve svém domě posilovnu a denně cvičím. Také jezdím na koni, i když už trochu opatrněji, protože jsem z něj jednou spadla a bylo to dost špatné. Teď už na svém americkém valachovi Apačovi spíše chodím než jezdím," pousmála se.

Na koni závodí rovněž její šestnáctiletá dcera Pepča, která studuje prvním rokem foto-video-režii a příležitostně se věnuje modelingu. Ve šlépějích své populární matky však nepůjde.  

"To, co dělám já, je velká řehole a tvrdá práce. Pepče bych přála trochu sladší život, než jsem měla až dosud já," vysvětlila Světlana.

Reklama

Související články

Tipy Světlany Nálepkové

Herečka Světlana Nálepková uvádí, co ji zaujalo v kultuře. Redakčními tipy jsou nové album Alicie Keys a román Jiřího Šotoly Svatý na mostě.

Arabové chtěli koupit dceru Nálepkové

I když se populární zpěvačka a herečka Světlana Nálepková z exotického zájezdu do Egypta vrátila už před několika dny, stejně se nestačila úplně vzpamatovat...

Výběr článků

Načítám