Hlavní obsah

Svého psa našla doma pod obraz. Lahve si otevřel sám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemné překvapení uchystal své paničce pětiletý kříženec huskyho a ovčáka jménem Jack z amerického státu New Jersey. Když se paní Mary jednoho dne vrátila domů, spatřila psa, jak klopýtá po dřevěné podlaze a není schopen udržet rovnováhu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jakmile pod stolem našla prázdnou lahev likéru, bylo jí vše jasné. „Není to vtipné, ale můj pes je opilý. Nevím, co s tím mám dělat,“ posteskla si podle listu The New York Post majitelka čtyřnohého tvora ve videozáznamu, který sama pořídila a zveřejnila na sociální síti.

„Je prázdná,“ řekla dále, když zvedala předmět doličný k objektivu svého mobilního telefonu. Ráno láhev stála ještě na lince v kuchyni a byla z více než poloviny plná. S uzávěrem lahve si pes poradil – jednoduše jej rozkousal.

To ale nebylo všechno. Jack ochutnal i z lahve vodky, kterou paní Mary našla také lehčí, než když ráno odcházela. K oběma nápojům se dostal přes židli u okna.

„Jacku, zkus chodit. Pojď,“ volá ve videu panička na Jacka, který se dívá provinile. Pes se snaží, ale sotva se drží na nohou.

@ladbible

He's drunk as a skunk 😭 #dogsoftiktok #drunk #baileys #ladbible #funnydogs #naughtydog #fyp #foryoupage

♬ original sound - LADbible - LADbible

Video mezitím zhlédly na internetu miliony lidí. V komentářích se jedni bavili, zatímco jiní vyjadřovali obavy o Jackovo zdraví. Naštěstí zbytečně, protože majitelka svého mazlíčka vzala ihned k veterináři, kde Jack dostal infuzi a strávil jednu noc na pozorování.

Druhý den si paní Mary mohla psa vyzvednout. Veterinář ustaranou paničku uklidnil, že Jack už „skáče, jako by ani neměl kocovinu“.

Paní Mary byla vděčná, že je pes v pořádku. K doporučení některých účastníků diskuse na sociální síti, aby svého miláčka přejmenovala na Jack Daniel's (světoznámá americká whisky z Tennessee), se nevyjádřila.

Rakouského prezidenta na návštěvě Moldavska pokousal pes

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám