Hlavní obsah

Svatba se proměnila v horor. Na sto hostů postihl průjem či zvracení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svatba australského páru v Melbourne měla do nejšťastnějšího dne v životě daleko. Jindy radostnou událost poznamenalo, že kolem stovky hostů postihly střevní a žaludeční potíže v podobě průjmu a zvracení. Příčina je v tuto chvíli předmětem vyšetřování, šlo však o druhý takový incident na témže místě během několika málo dní.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Server Mirror popisuje, že si svatebčané minulou sobotu užívali krásného dne v pronajatém areálu The Park v Melbourne, kde se konají nejrůznější soukromé a společenské akce, včetně svateb. Dívku nesoucí květiny však z ničeho nic postihly potíže, a jakmile začala zvracet, strhnul se dominový efekt. Nejmladšímu hostovi, který zvracení či průjmu rovněž neunikl, byl jeden rok.

Prvotní zprávy z akce hovořily o tom, že problémy postihly na 70 ze 300 hostů, jeden z účastníků však později doplnil, že se číslo pohybovalo kolem stovky. Na vině může být podávané jídlo, ale vzhledem k probíhajícímu vyšetřování to zatím potvrzeno nebylo.

„Nejen hosté, kteří ten den jedli kuře, skončili s potížemi. Dokonce i dětem a dospělým, kteří jedli jiné věci, bylo špatně,“ uvedl nejmenovaný svědek.

Chtějí podat trestní oznámení

V prostorách The Park jde přitom už o druhý takový incident během tří dní. Navzdory tomu může místo pokračovat v provozu. Novomanželé uvažují o tom, že podají trestní oznámení proti cateringové firmě.

Vedení The Park uvedlo, že po obou incidentech iniciovalo generální úklid a společně s místní hygienickou stanicí prošetřuje, k čemu přesně došlo. O nálezech bude všechny zúčastněné informovat.

Svatba nadvakrát. Novomanželé opakovali obřad pro babičku v domově pro seniory

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám