Hlavní obsah

Svatba nadvakrát. Novomanželé opakovali obřad pro babičku v domově pro seniory

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednadevadesátiletá Peggy Dracupová se vzhledem k věku a zdravotnímu stavu nemohla zúčastnit svatby své vnučky, a tak za ní novomanželé přijeli do domova pro seniory a celou svatbu tam zopakovali.

Foto: Profimedia.cz

Peggy Dracupová s novomanželi Rebeccou a Willem Hepellovými

Článek

Will a Rebecca Heppellovi se poznali jako teenageři a po deseti letech se rozhodli stvrdit svůj vztah sňatkem. Vzali se na začátku srpna a mezi zhruba šedesátkou hostů měla být i nevěstina babička Peggy Dracupová.

Lidé z pečovatelského domu, kde paní Peggy žije, však ženě cestu dlouhou 265 kilometrů důrazně nedoporučili. Paní Dracupová totiž ve svém věku již není v nejlepší fyzické kondici a údajně trpí také Alzheimerovou chorobou.

Šestadvacetiletí novomanželé to však nebrali jako nepřekonatelný problém, a tak se o tři týdny později, když se vrátili z líbánek v Keni a na Mauriciu, vypravili za babičkou a v areálu jejího současného domova pak vystrojili novou svatbu, která byla takřka úplně stejná jako ta první, a to například i včetně výzdoby.

Foto: Profimedia.cz

Novomanželé na opakované svatbě mimo jiné předvedli také stejné taneční figury

Vstříc jim vyšli také zaměstnanci pečovatelského zařízení, když si dali záležet na přípravě hezkého prostředí a jedna z manažerek sama udělala krásný svatební dort. A nejen podle nevěstiny matky Helen Harrisonové se blýskl také šéfkuchař, jenž připravil skvělé pohoštění.

Navzdory závažné diagnóze si tento den skvěle užila i sama paní Dracupová. „Její paměť už není nejlepší, ale poznala nás a pořád mi říkala, jak hezké mám šaty,“ cituje server Fox News nevěstu Rebeccu Heppellovou. Ta také dodala, že její babička vždy měla ráda hudbu, a tak jí druhá vnučka zahrála „pár melodií“.

„Bylo to dvojnásobně magické, protože jsme u toho navíc prožívali druhý svatební obřad,“ zhodnotil po všech stránkách povedený den ženich Will Happell. „A navíc jsme napodruhé už nebyli tak nervózní,“ doplnila jej jeho novomanželka.

Rodiče jim svatbu zakázali, tak se vzali až po 60 letech

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám