Hlavní obsah

SuperStar hledají své místo ve světě hudby

– PRAHA
Novinky, Korzo

Herec a moderátor Ondřej Brzobohatý po skončení soutěže Česko hledá SuperStar spřádá plány do budoucna. Chystá se vydat desku se Sámerem Issou a i poté se chce plně věnovat hudbě.

Foto: Martina Bubnová

Křižovatka v ulici Dr. M. Horákové

Článek

"Chci určitě dál skládat a doufám, že pomůžu i tátovi v jeho divadle. Navíc bychom si měli spolu zahrát ve hře Pavla Dostála a Miroslava Horníčka Dva na smetišti. Každopádně to bude trošku změna," poznamenal Ondřej.

Julianovo léto

Ani Julian Záhorovský, jeden z účastníků vyhledávací soutěže, nezahálí. První cédéčko by mu mělo vyjít ještě letos v prosinci.

Končícího léta si Julian skoro neužil. "Prázdniny skutečně nic moc, ale prozatím si nestěžuji, jelikož jsem alespoň ve střehu a jsem rád v zápřahu. Zjistil jsem, že v showbyznyse je člověk neustále v jednom kole, a proto si musím zvykat, pokud to chci dělat," zdůraznil.

Savka se smířil s popularitou

Rovněž další soutěžící Tomáš Savka se ve světě showbyznysu pomalu začíná orientovat. S popularitou se již smířil a je si vědom, že je s ní spojen i zájem novinářů. 

"Bulvár umí pomoct, ale i uškodit. V danou chvíli je úplně jedno, co komu řeknete, protože když se to správně překroutí, tak jsem malý pán. Je to prostě odvrácená stránka toho, že je člověk známý, ale s tím jsem počítal a jsem připraven tomu čelit," přiznal Tomáš.

Reklama

Související články

Aneta na Sázavafestu přidávala

V malebném městečku Sázava se od čtvrtka do soboty konal 4. ročník Sázavafestu. Podle hlavního organizátora Pavla Kloupara jej navštívilo osm tisíc diváků,...

Výběr článků

Načítám