Hlavní obsah

Stropnický se kvůli Žilkové rozvedl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Martin Stropnický, umělecký ředitel Divadla Na Vinohradech a přítel herečky Veroniky Žilkové, se v pátek rozvedl. Žilková, která se před časem rozešla se svým manželem, proto jen září. Dokonce se objevily úvahy, že si Veronika chce s Martinem pořídit miminko.

Foto: Ondřej Smolka
Článek

"Možná, že se rozhodnu, že ano. George Bush je z pěti dětí, já jsem zatím porodila jen tři, tak proč bych ještě jedno neměla?"

Veronika Žilková se teď účastní oslav čtyřicátého vzniku založení pražského Činoherního klubu. Na jeho jevišti se také před třiadvaceti lety poprvé představila divákům.

Konkurz nestíhala

"Když jsem byla v druháku na konzervatoři, tak Činoherní klub hledal záskok za Libušku Šafránkovou, která právě otěhotněla. Vyzkoušeli všechny holky z konzervatoře, ale žádnou nevybrali. A já na konkurz běžela pozdě, když vedení divadla už procházelo vrátnicí. Zakopla jsem a spadla jim pod nohy," vyprávěla své kuriózní začátky.

"A oni si určitě řekli - takové trdlo bychom potřebovali, tak mě angažovali. Já jsem vlastně ani nechtěla být herečkou, spíš tanečnicí. To se mi asi podaří až v domově důchodců, kde si založím taneční jednotku," zavtipkovala herečka..

Dokonce i pořad Tele tele vznikl díky Činohernímu klubu. Veronika se v něm totiž seznámila s Michalem Suchánkem a Ondřejem Sokolem, který až donedávna pořad režíroval. "Už jsme Tele tele chtěli ukončit, protože jsme příliš nezabodovali v divácké anketě. Ale teď místo toho pokračujeme s novou režisérkou Zuzanou Fialovou a snažíme se pořadu nají novou formu," uzavřela Žilková.

Reklama

Související témata:

Související články

Veronika Žilková letos před koledníky uteče

Herečka Veronika Žilková chce celé rodině blížící se Velikonoce zpestřit. Svátky jara tradičně tráví ve svém bydlišti v Suchdole, kde její dům vždy obléhá...

Veronika Žilková si užívala léto na Ibize

Herečka Veronika Žilková se rozhodně neztotožňuje s rodiči, pro něž je problém vzít si jedno dítě na dovolenou k moři. Potomků má pět ve věku od šesti...

Veronika Žilková vyhazuje z domu fotografy

Dotěrní fotografové, kteří chtějí ulovit výjimečné snímky populární herečky Veroniky Žilkové ve společnosti neméně známého herce Martina Stropnického, doslova...

Výběr článků

Načítám