Hlavní obsah

Veronika Žilková si užívala léto na Ibize

Novinky, Korzo
PRAHA

Herečka Veronika Žilková se rozhodně neztotožňuje s rodiči, pro něž je problém vzít si jedno dítě na dovolenou k moři. Potomků má pět ve věku od šesti do osmnácti let a svou dovolenou vždycky prožívá se všemi. A k tomu navíc také se svou maminkou.

Foto: Promo Monkey Business
Článek

"Nevím, proč se lidé tak diví, že jezdím na dovolenou se všemi dětmi. Přece některé nenechám doma. I ty starší jsou moc rády, když si někam vyjedeme. Například o Velikonocích jsme byli všichni v Aténách a běhali po památkách. Všechny se vždycky na dovolenou těší. A aby nás byla pořádná parta, tak často máme s sebou ještě babičku," svěřila se herečka.

"Teď jsme v této sestavě byli na ostrově Ibiza. Moje osmdesátiletá maminka i všechny děti to dobře zvládly a bylo i dost legrace. Dovolená se nám letos opět vyvedla. Vrátili jsme se živí a zdraví," dodala.  

Slzy kvůli dětem

Díky svému talentu jde Veronika z role do role, svůj bohatý herecký i tvůrčí rejstřík využívá každý týden i v pořadu Tele Tele.

"Teď po dovolené začínám točit s režisérem Viktorem Polesným film podle románu Vladimíra Párala Milenci a vrazi. Mám tam zajímavou roli doktorky Dáši Zíbrové. Pro Novu budu vystupovat v pátém díle pořadu Tenkrát na Východě," řekla herečka.

"Tele Tele teď o prázdninách nenatáčíme, ale připravujeme s Geňou, Michalem a Pepíkem Cardou nový zábavný pořad nazvaný KU KU. Bude to legrace se skrytou kamerou," prozradila Žilková, která působí dojmem, že všechno zvládá s úsměvem. "Ale kdepak, často si vůbec nevím rady, a tak pláči," přiznala.

Reklama

Související témata:

Související články

Veronika Žilková letos před koledníky uteče

Herečka Veronika Žilková chce celé rodině blížící se Velikonoce zpestřit. Svátky jara tradičně tráví ve svém bydlišti v Suchdole, kde její dům vždy obléhá...

Výběr článků

Načítám