Hlavní obsah

Střelkyně předvedla, jak s brokovnicí v ruce vytvořit duhu

– Albany
Novinky, Markéta Klánská

Jak se zdá, i se střelnými zbraněmi se dají dělat divy, a to dokonce přírodní. Americká střelkyně Kirsti Danielle Stilesová na amatérském videu na konci března předvedla, jak pomocí brokovnice vytvořit duhu.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladá žena brokovnicí střílela do vody, aby vytvořila duhu

 
Článek

Mladá Kirsti Stilesová z Albany v Kentucky je jemná i drsná zároveň. Ač by to do ní na první pohled nikdo neřekl, umí zacházet se zbraněmi lépe než kdejaký muž. Na videu, které vzniklo jen pro pobavení, pomocí brokovnice docílila toho, co jiní obvykle provádí se zahradní hadicí. Vytvořila duhu.

A jak se jí to podařilo? Vypálila celou řadu ran přímo do klidných vod zapadlé říčky, tím rozprášila vodu do vzduchu a ve slunečním svitu se pak nad vodní hadinou objevilo barevné spektrum.

Profesionalita a bezpečnost

Ačkoli je její střílení do vody efektní záležitost, nelze jeho praktikování v žádném případě doporučit. Něco podobného si mohou dovolit pouze zkušení střelci, a dokonce i u nich to může působit jako bláznivá zábava. Nemluvě o rybách, které mohla salva naprosto zbytečně zabít.

Neprůstřelná vesta versus kulka

Ne všichni ale zachází se zbraněmi stejně odborně jako Stilesová a její přítel Brandon Gibson. Ukázkovým příkladem je Američan, který se snažil dokázat neprůstřelnost své vesty. Pistoli s desetimilimetrovou hlavní si namířil přímo do břicha. Podle reakce si přivodil přinejmenším velkou bolest.

Muž testoval neprůstřelnou vestu, namířil pistoli přímo na své břicho

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám