Hlavní obsah

Stodevítiletá žena odhalila svou úžasnou teorii na dlouhověkost

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejstarší žena ve Skotsku oslavila 2. ledna své 109. narozeniny v pečovatelském domě ve skotském Aberdeenu. Jessie Gallanová strávila svůj velký den skromně – dala si jen jeden kus dortu.

Foto: Profimedia.cz

Jessie Gallanová

Článek

„Mé tajemství dlouhého života bylo vyhýbání se mužům. Způsobují totiž více problémů, než zač stojí,” řekla 109letá penzistka suverénně deníku Daily Mail.

„Vždycky jsem se snažila hodně cvičit a každé ráno sníst misku teplé ovesné kaše. No a nikdy jsem se nevdala,” zdůraznila Gallanová hlavní zásady svého života, které podle ní stojí za její dlouhověkostí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Ve 13 letech mlékařkou

Jessie Gallanová se narodila v malém farmářském domku v hrabství Aberdeenshire a opustila domov, když jí bylo 13, aby se stala mlékařkou. Čiperná stařenka také prozradila, že jí ke šťastnému a dlouhému životu pomohla silná pracovní morálka.

„Víte, je to neuvěřitelné pozorovat, jak je svět nyní zcela jiný, než byl v době, kdy jsem vyrůstala,” dodala věčně pozitivně naladěná žena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám