Hlavní obsah

Stěny ukrývaly stovky lahví od rumu, všechny je vypil předchozí majitel domu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se manželé z New Jersey stěhovali do nového domu, jistě nečekali, kolik starostí s ním brzy budou mít. Nejdříve do domu natekla voda a pak se ukázalo, že ve stěnách jsou stovky prázdných lahví od rumu.

Foto: Profimedia.cz

Ve stěnách domu se ukrývaly stovky prázdných lahví od rumu

Článek

Dvaapadesátiletý Roy Aukamp a jeho o rok mladší manželka Cathy z New Jersey šli do nového domu určitě bydlet s mnohem pozitivnějšími očekáváními, než že je krátce po nastěhovaní začnou potkávat přinejmenším podivné věci.

Začalo to silnými bouřkami. Při nich spadlo velké množství vody a ta se dostala i do domu. Když pak šel Roy situaci obhlédnout a vyhodnotit, odstranil při tom kus sádrokartonu. Ale v tu chvíli začaly ze stěny padat desítky prázdných lahví od rumu.

Situace pobavila nejen Cathy, která se Roye zeptala, zda už má žízeň, když je teprve pět hodin, ale také uživatele na sociálních sítích. Ti s odkazem na etikety na lahvích nejčastěji vtipkovali v tom smyslu, že dříve v tomto domě musel bezpochyby bydlet sám kapitán Morgan.

Video se vcelku rychle dostalo i k lidem, kteří v domě bydleli před Aukampovými, a ti se rozhodli novým obyvatelům odhalit celou pravdu. „Člověk, který za to může, se nám ozval a říkal, že ve stěnách jsou těch lahví stovky. Ale že už se tři roky alkoholu nedotkl,“ cituje Roye Aukampa server Fox News.

Na začátku roku přišla podobná zpráva z Kalifornie. V jednom domě v okrese Sonoma se totiž ukrývalo více než 300 kilogramů žaludů. Příčinou ovšem nebyla nezvládnutá vášeň majitele domu, ale naopak značná píle místních datlů.

Ve zdech rodinného domu bylo přes 300 kg žaludů. Nanosili je tam datlové

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám