Hlavní obsah

Stella McCartneyová se vdala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUTE

Tušení médií se potvrdilo. Módní návrhářka Stella McCartneyová se v sobotu 30. srpna skutečně na skotském ostrově Bute provdala za svého dlouholetého přítele, vydavatele Alasdhaira Willise. Snoubenci ke kapli, ve které proběhl obřad, přijeli ve voze taženém koňmi.

Foto: Jakub Homolka
Článek

Přesvědčení médií o tom, že svatba McCartneyové a Willise skutečně proběhne v sobotu v Mull of Kintyre utvrdily během pátku a sobotního dopoledne celebrity, které se na skotský ostrov Bute trousily.

Stella McCartneyová se nikdy netajila tím, že by se ráda vdávala na nejoblíbenější pláži své zesnulé matky Lindy. Mull of Kintyre mají rádi všichni McCartneyové a někdejší Beatle Paul o něm dokonce se svojí další skupinou Wings složil stejnojmennou píseň. Co naproti tomu úspěšná návrhářka tajila, to je datum, kdy sňatek proběhne.

Skotsko plné hvězd

Svatba jednatřicetileté Stelly a stejně starého Alasdhaira proběhla za přítomnosti mnoha slavných jmen filmového, hudebního i módního průmyslu. Nepotvrdily se spekulace o tom, že se svatby nezúčastní nevěstin otec, bývalý Beatle Paul McCartney, s manželkou Heather Millsovou, kterou nemá Stella ráda. Oba byli na svatbě přítomni. Stejně tak například herec Pierce Brosnan, modelka Kate Mossová, herečka Liv Tylerová, hudebníci Chrissie Hyndeová a Chris Martin z Coldplay, zpěvačka Madonny, její manžel režisér Guy Ritchie a mnozí další.

Podle listu Sunday Times zaplatil Paul McCartney za svatbu své dcery 2,8 miliónu eur, přičemž jen květiny stály 140 000 eur a na stejnou sumu přišla padesátičlenná ochranka, která střežila areál proti vstupu zvědavců.

Svatební hostina a oslava proběhla poté v sídle bývalého jezdce formule 1, Johnnyho Dumfriese, sedmého markýze z Bute, který je manželem nevěstiny dobré kamarádky.

Velkou a slavnou svatbu zažilo Skotsko naposledy v roce 2000, kdy se v Highlands provdala Američanka Madonna (v šatech od Stelly McCartneyové) za Brita Guye Ritchie. O něco menší, i když také ostře sledovanou svatbu, měla ve skotském Argyllu na konci letošního července herečka Emma Thompsonová a její dlouholetý partner herec Greg Wise.

Reklama

Související témata:

Související články

Stella McCartneyová má nový parfém

"Největší inspirací pro ten parfém a mým osobním cílem byla snaha vytvořit vůni, kterou bych já sama chtěla používat," prohlásila v New Yorku britská návrhářka...

Emma Thompsonová se podruhé vdala

Tříletá Gaia může být spokojená. Její rodiče se konečně rozhoupali a v úterý se při obřadu ve skotském Argyllu vzali. Řeč je o oscarové herečce Emmě...

Výběr článků

Načítám