Hlavní obsah

Stejný vzhled, stejný vkus. Identická dvojčata randí s identickými dvojčaty

Když je lidé na ulici spatří pohromadě, myslí si, že vidí dvojitě. Není divu, pětadvacetiletá jednovaječná dvojčata Venessa a Kerissa D'Arpinoovy z amerického Oregonu si totiž za partnery našla rovněž identická dvojčata – devětadvacetileté bratry Lucase a Jacoba Sealbyovy. Aby toho nebylo málo, sdílí čtveřice jednu domácnost, píše britský Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Sestry Venessa a Kerissa a bratři Lucas a Jacob nyní sdílejí společnou domácnost.

Článek

Sestry Venessu a Kerissu, které pracují jako osobní trenérky a bratry Lucase a Jacoba pracující v oblasti sportovní medicíny, seznámila jedna z Vanessiných klientek. Netrvalo dlouho a dvojitá láska byla na světě.

Dvojčata si vzala dvojčata a otěhotněla ve stejný den. Teď je na světě první dítě

Koktejl

„Příběh o tom, jak jsme se poznali, je opravdu jeden z milionu. Jedna moje klientka je zdravotní sestra a o Lucase se starala v nemocnici. Řekla mi o něm s tím, že rovněž pochází z dvojčat a že bychom si s oběma hochy se sestrou určitě rozuměly,“ vypráví Vanessa, jak se vztahy vyvíjely.

Ačkoliv si nikdy nemyslela, že by si se sestrou za partnery našly rovněž identická dvojčata, následně už to šlo rychle.

Jedna o druhé netušila, jednovaječná dvojčata se setkala po 36 letech

Koktejl

„Svolila jsem s výměnou telefonních čísel a na druhý den jsem se setkala s Lucasem,“ vypráví a dodává, že krátce na to si čtveřice domluvila dvojité rande.

Foto: Profimedia.cz

Všichni čtyři se věnují sportovnímu odvětví.

„Bylo velmi vzrušující, když jsme se všichni setkali na prvním rande. Okamžitě jsme cítili, že mezi námi něco je, a brzy se do sebe zamilovali,“ dodává Kerissa s tím, že neuběhl ani týden a už se mohly radovat z nových vztahů. Zatímco Vanessa se dala dohromady s Lucasem, Kerissa pak s Jacobem.

O další tři měsíce později přišel další milník v jejich vztazích, čtveřice spolu začala sdílet společnou domácnost. „Samozřejmě víme, kdo je kdo, takže k záměně nedochází. Ale když se procházíme venku, lidé nám často říkají, že si myslí, že vidí dvojitě,“ směje se Vanessa.

Jednovaječná dvojčata sdílí vše, dokonce i partnery

Koktejl

Ačkoliv si všichni skvěle rozumí a užívají si vzájemnou přítomnost, společnou svatbu s největší pravděpodobností nechystají. „Není to něco, co bychom opravdu chtěli, ale všichni v našem okolí si to přejí. Dvě akce jsou ale přece lepší než jedna,“ uzavírá Kerissa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám