Hlavní obsah

Jednovaječná dvojčata sdílí vše, dokonce i partnery

Amy a Becky Glassovy se narodily z jednoho vajíčka. Jsou si tak podobné, že je mají problém rozlišit i rodiče. Jenže ony lidem v odlišování nijak nepomáhají. Snaží se podobat jedna druhé jako vejce vejci. A běda, když jedna váží o pár gramů více než druhá.

Foto: Profimedia.cz

Dvojčata Amy a Becky Glassovy

Článek

Za posledních patnáct let dvojčata z Los Angeles nebyla bez sebe déle než půl hodiny. Šestačtyřicetileté ženy sdílejí jednu postel, mobilní telefon, chodí do stejné práce - vlastní marketingovou společnost GTE Agency - a mají jediný profil na Facebooku. Jistý čas jistému muži připadalo docela zábavné mít partnerku ve dvou provedeních, takže mohly sdílet i jediného partnera.

Becky a Amy se každý den oblékají do stejného oděvu, liší se třeba jen odstínem halenky. Ovšem těla chtějí mít stejná.

„Je to, jako bychom byly jediná osoba ve dvou tělech. Jednou se stalo, že jsem vážila o trochu více než Becky, takže lidé říkali, že jsem byla to větší dvojče. To nám moc vadilo. Rozhodly jsme se držet dietu a dosáhnout společně stejné váhy, od té doby už vážíme obě stejně,“ tvrdí Amy Glassová.

V roce 1993 potkaly jistého Chrise. „Jako dokonale propojená dvojčata jsme věděly, která má toho večera chuť na sex, takže jsme nikdy nežárlily, protože si nikdy mezi námi nedokázal vybrat,“ dodala Amy v pořadu My Strange Addiction americké televize TLC.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám