Hlavní obsah

SMS zprávy šířily fámu o úmrtí Gotta

– PRAHA
Novinky, jaš, Právo

Ve čtvrtek večer kolem 18. hodiny se začala v Praze šířit SMS zpráva o úmrtí zpěváka Karla Gotta. Právu to potvrdilo několik občanů, kteří ji na svůj mobilní telefon dostali.

Článek

Jaroslav Popercer, zástupce společnosti GoJa, která Karla Gotta zastupuje, poplašnou zprávu vyvrátil. Na otázku Práva, zda se zakládá na pravdě, v 19.15 hod. s úsměvem odpověděl: "Mluvil jsem s ním před dvaceti minutami a byl zcela v pořádku. Jedině že by ho trefil šlak po schůzce s Karlem Svobodou."

Na žádost Práva se spojil s řidičem Karla Gotta, který potvrdil, že zpěvák sedí nad novými nahrávkami v pražském Kongresovém centru, kam ho přivezl. Původce zprávy se zatím zjistit nepodařilo.

Několikanásobný Zlatý slavík v polovině července zkolaboval a musel strávit noc v nemocnici v Praze - Krči. Zdravotní komplikace přišla právě v den jeho čtyřiašedesátých narozenin. Gottova zdravotní indispozice narušila průběh oslavy s jeho přítelkyní Ivanou Macháčkovou.

Česká hvězda pop-music se obecně těší dobrému zdraví. Zprávy o Gottových zdravotních problémech se v médiích objevují jen velmi zřídka. Začátkem letošního dubna informoval tisk o jeho potížích s kyčelním kloubem.

Reklama

Související témata:

Související články

Karel Gott nadchnul Vídeň

Karel Gott byl největším magnetem sobotní akce Vítej, Česká republiko! ve Vídni pořádané při příležitosti referenda. Jeho vystoupením vyvrcholil oficiální...

Karel Gott odešel z nemocnice

Zpěvák a několikanásobný Zlatý slavík Karel Gott, který v pondělí v podvečer zkolaboval a musel být převezen do nemocnice v Praze - Krči, byl v úterý v 15:15...

Výběr článků

Načítám