Hlavní obsah

Smejkalová se z Miss Universe nestresuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Česká Miss Kateřina Smejkalová, která bude reprezentovat Českou republiku na prestižní světové soutěži krásy Miss Universe, si už na sobotní cestu do Bangkoku nachystala několik velkých kufrů šatů, líčidel a vlasových přípravků. Je prý v naprostém klidu a žádnou nervozitu necítí. Zároveň přiznala, že si nijak zvlášť velké cíle neklade.

Článek

"Jsem ráda, že tam vůbec můžu jet. Bude to zážitek a rozhodně zklamána nebudu, i kdybych se nijak zvlášť neprosadila. Bude super, když se dostanu alespoň do patnáctky. Vyhrát se mi to asi nepovede," uvedla skromně Smejkalová.

Ze samotné soutěže, které se zúčastní asi sto dívek z celého světa, si dvaadvacetiletá studentka z Olomouce těžkou hlavu nedělá. "Jsem v pohodě a těším se na teplo a moře. Žádné nervy," sdělila.

Česko představí v kroji

Soutěž v Bangkoku považuje vítězka jedné ze dvou letošních českých soutěží krásy jen za "další krok v životě". "Je to určitá meta. Není to ale pro mě nic mimořádného. Nebudu zklamaná, když se mi nepodaří dojít k cíli," poznamenala Kateřina, kterou na cestu vybavila módní návrhářka Jaroslava Sedláčková asi desatery šaty včetně přepychové večerní róby. Zapůjčila jí i stoletý kyjovský kroj, v němž by dívka měla představit svou zemi.

Ani z dlouhého, asi patnáctihodinového letu Kateřina strach nemá. Nebojí se prý ani Asie, i když rodiče starost mají. "Zakázat mi to ale nemohou," konstatovala.

V Thajsku českou reprezentantku čekají přibližně tři týdny příprav. Celou dobu bude v zemi sama, bez vizážistů a stylistů, kteří ji obklopovali dosud. Teprve ke konci pobytu za ní přijede přítel Pavel, který se zúčastní finále, jenž se má vysílat 31. května.

Reklama

Související témata:

Související články

Českou Miss Kateřinu doprovodí do Thajska přítel

Česká Miss Kateřina Smejkalová se má v těchto dnech co ohánět. Již v úterý odlétá do italských Benátek kvůli focení, pak ji čeká příprava na prestižní světovou...

Česká Miss se připravuje na Miss Universe

První Česká Miss Kateřina Smejkalová se největší pečlivostí připravuje na mezinárodní soutěž krásy Miss Universe, která se na konci května odehraje v Bangkoku....

Smejkalová zkoušela šaty na Miss Universe

Kateřina Smejkalová, vítězka soutěže krásy Česká Miss, kterou letos prvním ročníkem pořádala Michaela Maláčová, si v úterý vyzkoušela šaty, které si s sebou...

Výběr článků

Načítám