Hlavní obsah

Sládka v pivovaru odmrštila pěnivá sprcha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypadalo to jako scéna z hollywoodského filmu, ale sládek pivovaru na předměstí Minneapolisu v americkém státě Minnesota ji prožil v reálném životě. Když přistoupil k jedné z naplněných nádrží, aby ji zkontroloval, přišlo něco zcela nečekaného.

Pracovníka pivovaru odmrštil proud piva z tanku.Video: Back Channel Brewing / Compass / T&T Creative Media, AP

 
Článek

Z nejasných příčin explodoval výpustný ventil ocelového kontejneru, načež silný proud pěnivého moku odmrštil muže do vzdálenosti dvou až tří metrů. Pracovník při pivní sprše dopadl na záda, ale nijak se nezranil, informoval server Daily Mail.

I přes leknutí se bryskně z betonové podlahy zvedl a pospíchal zpět k tanku, aby se pokusil proud zastavit. Moment zachytila bezpečnostní kamera podniku. Na jejích záběrech je ještě vidět, jak sládkovi přišel na pomoc kolega.

Firma incident z minulého měsíce nyní zveřejnila a využila jej k reklamě. „Nejlepší pivo víkendu je právě na čepu. Jde o limitovanou produkci,“ připsal pivovar pod videozáznam.

S nadhledem přijal kolizi i postižený pracovník. „Musel jsem se přesvědčit, jak dobře pivo chutná,“ řekl.

Účastníci diskuse na sociálních sítích si všimli, že pivo, které z obří nádoby tryskalo, má příznačný obchodní název: Blow back (volně přeloženo „zpětný úder“). „Pivo, které člověka doslova porazí,“ poznamenal jeden uživatel.

Mladý Kanaďan si za volantem otevřel pivo, z nového řidičáku se radoval 20 minut

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám