Hlavní obsah

Skupinka teenagerů způsobila na večírku škodu za 850 tisíc korun

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

East Bridgewater

Banda čtyř teenagerů způsobila na večírku škodu neuvěřitelných 45 000 dolarů, tedy asi 850 tisíc korun. Škody na domě, kde se party odehrávala, jsou obrovské. Podle massachusettské policie byla po celém domě krev, moč a rozházené jídlo.

Článek

Čtyři mladí lidé ve věku okolo 18 let byli zatčeni za podílení se na destrukční činnosti na večírku, který se konal minulý měsíc. Americký pár odjel v únoru na nějakou dobu do Paříže a nechal svého 18letého syna u sousedů, kteří dostali klíč od domu a měli na něj dohlédnout.

"Nikdy jsem za svou kariéru neviděl nic podobného. Byl to obraz totální destrukce. Všude byla moč, krev a jídlo," uvedl vyšetřovatel Michael Jenkins.

Když syn vstoupil do domu, aby ho zkontroloval, spolu s ním tam prý vstoupila skupinka hochů, která ho údajně přemluvila, že tam uspořádají večírek. A chlapec se nechal přemluvit. Jenže party se zvrtla, když jeden z lidí na večírku napsal o probíhající party na Facebook. V domě tak bylo v jednu chvíli více než 50 lidí. Syn majitelů přitom údajně ani jednoho z nich vůbec neznal.

"Někteří z mladíků začali dům doslova pustošit. Vykopávali dveře v domě, ničili starožitný nábytek a močili na matrace. Zničili pak i nákladní vůz patřící rodině, který byl u domu. Mimo jiné pak z domu odcizili laptop," uvedl policista, který dodal, že byla škoda nahlášena až dva dny po samotné party. Chlapec se o tom zřejmě bál sousedům říci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám