Hlavní obsah

Silniční pirát před zatčením americkým policistům zatančil

Novinky, nčs

Až úsměvně působí zatčení řidiče v americkém Los Angeles. Muž nejdříve neuposlechl výzvy k zastavení, poté ujížděl rychlostí, která nepřekročila 100 kilometrů v hodině, a následně - při nasazování pout - stihl ještě vystřihnout taneček. Video zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelý před zadržením začal tančit breakdanceVideo: AP

 
Článek

Policisté neukázněného řidiče, který ignoroval výzvu na zastavení, pronásledovali rychlostí, která nevypadá nijak závratně. Muž v bílém osobním autě dokonce místy zpomalil až na 50 kilometrů v hodině a nepředvedl ani žádný nebezpečný manévr.

Možná i proto policie nepoužila nikterak akční způsob zastavení. Počkala na bezpečné místo, kde policejní řidič předvedl manévr, při kterém za pomocí lehkého kontaktu s přehledem otočil ujíždějícího řidiče do protisměru

Breakdance pro kamery

Následoval zdlouhavý proces, při kterém se řidič dostal z auta a když už se zdálo, že celý útěk vzdá, vystřihl nečekaně taneční číslo, které zachytila kamera z hlídkující helikoptéry.

Ani taneční nadání mu však ke svobodě příliš nepomohlo, mladíkovi byla nasazena pouta a na služebně měl policistům co vysvětlovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám