Hlavní obsah

Šilhavá vačice Heidi předpovídala Oskary, sošku si má odnést Portmanová

Novinky, Jakub Kynčl

Dnešní svět je evidentně hladový po zvířecích hrdinech. S odchodem psychochobotnice Paula, který úspěšně předpovídal výsledky na fotbalovém šampionátu, vznikla díra. Zaplnila ji až nyní šilhavá vačice Heidi. Ta si nejdříve získala celý svět svým vzhledem a nakonec následovala Paula v jeho věšteckých stopách. Nyní "tipovala" výsledky letošních Oskarů.

Článek

Přenos předpovědi kuriózní vačice se objevil v americké talk show Jimmyho Kimmela. Vačice byla pověřena výběrem herečky, která si letos odnese světoznámou sošku určenou pro nejlepší herečku v hlavní roli.

Heidi měla na výběr z Natalie Portmanové, Annette Beningové, Nicole Kidmanové, Jennifer Lawrenceové a Michelle Williamsové. Jejich fotky byly přilepené k miniaturním soškám Oskarů. Vačice byla poté vypuštěna z klece. Navzdory počáteční nechuti se vačice po chvíli přiblížila k fotkám Kidmanové a Lawrenceové a u všech větřila. Nakonec si vybrala fotografii Natalie Portmanové a snědla pochoutku, která tam byla umístěná.

Vačice si vybrala opravdu prohnaně. Právě Portmanová je totiž letos žhavou kandidátkou na zisk cenné sošky. Svět oslovila výjimečným výkonem v dramatu z baletního prostředí Černá labuť.

Heidi, které je zhruba dva a půl roku, byla zanechána před zvířecím útulkem v americké Severní Karolíně spolu se sestrou Nairou. V loňském květnu se však přemístila do zoo v Lipsku, kde žije dosud.

Reklama

Výběr článků

Načítám