Hlavní obsah

Sharon Stoneová vypadá v bikinách úžasně i po padesátce

– Los Angeles
Novinky, Dagmar Plecháčová

Herečka Sharon Stoneová se nejvíce proslavila legendární bezkalhotkovou scénou ve filmu Základní instinkt z roku 1992. Tehdy diváky ohromovala svým výjimečným charismatem a dokonalým tělem. Ačkoli jí tenkrát bylo téměř o dvacet let méně, nyní ve dvaapadesáti může směle ukazovat své tělo v titěrných bikinách, což předvedla i v nízkorozpočtové komedii Five Bucks a Day.

Foto: Profimedia.cz

Stále přitažlivá Sharon Stoneová v komedii Five Bucks a Day.

Článek

Film se natáčel pod vedením britského režiséra Nigela Colea a Sharon se v něm ukázala v lehkém župánku a bikinách s tygřím vzorem, za jejichž spodním dílem měla zastrčenou krabičku cigaret.

Přestože měla komedie značně omezený rozpočet, kdy si například oddělení rekvizit ani nemohlo dovolit pro Sharon vypůjčit značkovou kabelku, objevila se v ní řada známých herců.

Foto: Profimedia.cz

Sharon vypadá i po padesátce v tygřích bikinách stále výborně.

Mimo jiné Christopher Walkem, Alessandro Nivola, Amanda Peetová či Dean Cain, který hrál v seriálu Superman dvojroli, a to novináře Clarka Kenta a samotného hrdinu Supermana.

Na filmu Five Bucks a Day se však pracovalo již v roce 2008 a nyní vychází na DVD. Sharon mezitím již stačila zazářit v dalším snímku s názvem Sweet Baby Jesus spolu s devatenáctiletou britskou zpěvačkou a herečkou Pixie Lott, která hrála její dceru.

Foto: Profimedia.cz

Stále přitažlivá Sharon Stoneová v komedii Five Bucks a Day.

Reklama

Výběr článků

Načítám