Hlavní obsah

Sexy modelka Jordan porodila chlapečka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Sedmadvacetiletá britská modelka Jordan, vlastním jménem Katie Priceová, se stala podruhé maminkou. V pondělí se jí v londýnské nemocnici narodil chlapec, jemuž rodiče zatím nedali křestní jméno.

Článek

Otcem dítěte je Peter Andre, australský zpěvák, který proslul hlavně v devadesátých letech minulého století. Rodiče jsou z narození synka naprosto "u vytržení". Dítě se narodilo císařským řezem v soukromé klinice v Londýně. Jordan původně plánovala přirozený porod, k operaci museli lékaři přistoupit po jejích problémech v těhotenství. Nyní jsou matka i synek v pořádku a šťastni.

"Je krásný a zdravý a vůbec se mi nepodobá, možná to některé lidi zklame, ale já jsem velmi šťasten," uvedl před nemocnicí Andre. Upřesnil, že jméno pro dítě ještě nemají, už se ale domlouvali na několika možnostech.

Andre blonďatou Jordan potkal před rokem během reality show I'm a Celebrity, get me out of here. Dosud se nevzali, svatbu ale už chystají. Slavnost by se měla konat letos v září. Peter je otcem poprvé, Jordan má z předchozího vztahu tříletého syna Harveye. Jeho otcem je fotbalista Dwinght Yorke. Jordan je jednou z nejoblíbenějších slavných osobností obyvatel Velké Británie.

Reklama

Související články

Katie Priceová si pořídí nová prsa

Další plastickou operaci poprsí chce podstoupit britská modelka Katie Priceová, známá pod uměleckým pseudonymem Jordan. Narozdíl od předchozích zákroků však...

Výběr článků

Načítám