Hlavní obsah

Senior si spletl brzdu s plynem a najel do benzínky. Několikrát

Novinky, tcs

Na středu 6. srpna asi nezapomene ani obsluha čerpací stanice v jihoněmeckém Wendlingenu, ani sedmasedmdesátiletý senior za volantem černého volva. Senior si totiž zřejmě opakovaně popletl pedály a místo brzdy šlápl na plyn a dvakrát naboural do obchodu, aby do něj napotřetí vjel úplně. Kromě lehce zraněného řidiče se nikomu jinému nic nestalo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Senior si spletl brzdu s plynem a opakovaně vjel do obchodu na benzínceVideo: Reuters

 
Článek

Na záběrech průmyslových kamer, které před několika dny zveřejnila agentura Reuters, je vidět, jak muž ve svém voze mine čerpadlo. V tu chvíli chce zabrzdit, místo toho se však rozjede směrem ke vstupu do budovy a ťukne do ní.

V tu chvíli postarší muž zřejmě zpanikařil. Místo aby z vozu vystoupil, rychle zacouval, ale nevšiml si, že za ním už stála bíla dodávka. Následně muž opět dupl na plyn a do budovy zajel ještě větší rychlostí. Znovu zacouval a potřetí rozhodně dupl na pedál, o kterém se mylně domníval, že to musí být brzda.

Tentokrát se už se svým volvem prořítil skrz vchod a zastavil se až o zeď mezi dvěma chladicími boxy. Řidič byl s lehkými zraněními převezen na kontrolu do nemocnice. Nikdo další naštěstí nebyl při incidentu zraněn. Škoda na autě i čerpací stanici se podle odhadů vyšplhala na částku 46 000 eur (zhruba 1,2 miliónu korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám