Hlavní obsah

Sedmdesátiletá žena přežila pád z devátého patra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FLORIDA

O neuvěřitelném štěstí může mluvit sedmdesátiletá žena z Floridy, která ve středu ráno vypadla ze svého balkónu v devátém patře. O případu ve čtvrtek informoval internetový server Sun Sentinel.

Článek

70letá Gloria Jummatiová vypadla, když na svém balkóně v devátém patře uklízela. Život jí zřejmě zachránil baldachýn, který měli nad balkónem rozložený sousedé v prvním patře budovy. Na něj totiž stařenka spadla a uvízla v něm, uvedly policejní zdroje.

Když na místo přijela záchranná služba, byla žena při vědomí a mohla mluvit, sdělil James Sheehan ze záchranky.

Jummatiová byla převezena do místní všeobecné nemocnice. Lékaři konstatovali, že má jen zlomenou ruku a další drobná poranění, která ji nijak neohrožují na životě.

Reklama

Související články

Díky saltu přežil pád ze čtvrtého patra

Mladý britský gymnasta, který vypadl z okna ve čtvrtém patře svého hotelu v Lublani, přežil jen díky své obratnosti a atletickému talentu. Z akrobatického pádu...

Zatoulaný pes zachránil padající dítě

Čtyřletá holčička Livia Ungureanu, která nedopatřením vypadla z balkónu ve třetím patře domu, přežila díky zatoulanému psovi, na jehož hřbet dopadla. Informaci...

Výběr článků

Načítám