Hlavní obsah

102letá Italka přežila pád ze čtvrtého patra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Italka, která letos na svém narozeninovém dortu sfoukla sto dvě svíčky, přežila pád z balkónu ve čtvrtém patře budovy domova důchodců v Turíně. Z neštěstí vyvázla bez těžších zranění. V úterý o tom informoval internetový server iAfrica.

Foto: Milan Hloušek

Řemeslníci na Statku Bernard představí lidem své umění.

Článek

Italský deník la Stampa napsal, že se Elisa Levi, která je i přes svůj pokročilý věk stále plná energie a elánu, v pondělí dostala na balkón. Ze zvědavosti se jen chtěla podívat, jak pokračují stavební práce na dvorku domova pro penzisty, v němž již dva roky pobývá.

Zachránily ji domečky

Elisa se však přes zábradlí příliš naklonila, ztratila rovnováhu a ze čtvrtého patra vypadla. Přistála na plastové domečky, které dělníci sotva pár hodin před jejím pádem na dvůr na instalovali pro děti z místních jeslí. Chaloupky zřejmě částečně zmírnily případné těžké následky. Levi byla ihned převezena do blízké nemocnice, kde ji lékaři ošetřili drobná poranění.

Reklama

Související témata:

Související články

Díky saltu přežil pád ze čtvrtého patra

Mladý britský gymnasta, který vypadl z okna ve čtvrtém patře svého hotelu v Lublani, přežil jen díky své obratnosti a atletickému talentu. Z akrobatického pádu...

Výběr článků

Načítám