Hlavní obsah

Schwarzenegger zasypal díru v silnici. Zkomplikoval tak práci plynařům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Někdejšímu akčnímu hrdinovi a kalifornskému guvernérovi Arnoldu Schwarzeneggerovi došla trpělivost. Díra v silnici nedaleko jeho domu v Los Angeles znepříjemňovala život jemu i sousedům, a protože s tím úřady nic nedělaly, rozhodl se ji zasypat vlastníma rukama. Jenže jak se nakonec ukázalo, nešlo o výmol, píše server listu The Guardian.

Terminátor Schwarzenegger zasypal vlastnoručně díru v silnici. Jenže to nebyl výmolVideo: Reuters

 
Článek

Dnes 75letý představitel Terminátora vzal 11. dubna do ruky lopatu a vrhl se do práce. Obří díru zasypal za asistence svého přítele rychleschnoucím cementem a pískem. Video zveřejnil na svém účtu na sociální síti, informuje Guardian.

Foto: Reuters

Terminátor Schwarzenegger zasypal vlastnoručně díru v silnici. Jenže to nebyl výmol

„Dnes, poté, co se celá čtvrť rozčilovala kvůli téhle obří díře, která už několik týdnů ničí auta a kola, jsem vyrazil se svým týmem a opravil ji. Vždycky říkám, nestěžujme si, pojďme s tím něco udělat,“ napsal.

K případu se však okamžitě vyjádřily místní úřady. Nejednalo se prý totiž o žádný výmol, ale o servisní výkop plynárenské společnosti. Aby mohli plynaři práci dokončit, budou muset díru znovu otevřít.

Výmoly open. Mladík zesměšnil radní kvůli katastrofickému stavu silnice

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám