Hlavní obsah

Výmoly open. Mladík zesměšnil radní kvůli katastrofickému stavu silnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Když to nejde po dobrém, tak to třeba půjde pomocí humoru a sarkasmu. Takhle nějak uvažoval Ben Thornbury, když ze zdevastované hlavní silnice ve svém městě udělal golfové hřiště.

Výmoly openVideo: AP

 
Článek

Aby přitáhl pozornost rady britského hrabství Wiltshire ke katastrofálnímu stavu hlavní komunikace v městečku Malmesbury, rozhodl se náctiletý mladík Ben Thornbury k vytvoření speciálních značek. Na těch upozorňuje projíždějící, že dorazili na Šílené golfové open mezi výmoly. K tomu už poněkud vážnějším tónem připsal vzkaz pro radu hrabství, že je to ostuda a ať s výmoly už konečně něco udělá.

Místní jeho nápadu tleskají. A zatímco se radní Caroline Thomasová, která má na starosti dopravu v hrabství, pro BBC hájí, že už se na všem pracuje a že každý má možnost pomocí chytré aplikace výmoly nahlásit, obyvatelé Malmesbury si myslí své. „Aplikaci používáme. Po nahlášení se nám vždy objeví problém jako hlášený a vyřešený, ale díry jsou tu pořád a zvětšují se,“ vysvětluje Thornbury, proč se rozhodl pro nestandardní upozornění na problémy svého města. „Doufám, že teď už budeme mít pozornost rady,“ uzavřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám