Hlavní obsah

Sarkozyho exmanželka se znovu provdá

Právo, DPA, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Bývalá manželka francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho Cécilia (50), která se po rozvodu vrátila k dívčímu příjmení Ciganerová-Albenizová, se ještě tento měsíc provdá za svého přítele, amerického podnikatele Richarda Attiase (48).

Článek

Informovala o tom francouzská média s odvoláním na italský módní dům Versace, jenž pro snoubence připraví svatební šaty. „Značka Versace s radostí oznamuje, že Cécilia Ciganerová-Albenizová a Richard Attias se rozhodli nechat se obléci domem Versace u příležitosti své svatby, která se uskuteční v New Yorku koncem tohoto měsíce,“ stojí v tiskovém prohlášení renomované firmy bez uvedení přesného data sňatku.

Většina zdrojů uvádí jako termín 22. březen s tím, že obřad by se měl uskutečnit v New Yorku. Cécilia, která je bývalou modelkou stejně jako nynější Sarkozyho žena Carla Bruniová, se zná s Attiasem podnikajícím v oblasti reklamy již delší dobu. V roce 2005, kdy byl Sarkozy ještě ministrem vnitra, odešla od manžela právě za Attiasem do Spojených států.

Třetí sňatek

Po několika měsících se následující rok vrátila k Sarkozymu a pomáhala mu v loňském předvolebním boji o prezidentský úřad. Brzy nato se ale dostavila další manželská krize, která loni v říjnu vyústila do rozvodu. Hned příští měsíc se Sarkozy seznámil s Bruniovou, s níž se letos v únoru oženil. Nadcházející sňatek Cécilie přichází rovněž brzy, což oživilo spekulace, že se přechodně vrátila k Sarkozymu jen proto, aby mu pomohla do Elysejského paláce.

Ve své knize vydané krátce po rozvodu totiž Cécilia napsala, že Attias je „největší láskou jejího života“. Cécilia se bude vdávat již potřetí. Jejím prvním manželem byl televizní bavič Jacques Martin, s nímž má dvě dospělé dcery a který nedávno zemřel. Se Sarkozym má desetiletého syna Louise. Pro Attiase, jenž se narodil v Maroku, to bude svatba první.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám