Hlavní obsah

Rybová porodila Prachařovi Rozárku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Linda Rybová v sobotu porodila svému partnerovi Davidu Prachařovi dceru Rozárku. Pro sedmadvacetiletou herečku je Rozárka prvním dítětem, čtyřiačtyřicetiletý herec má už syna Jakubu a dceru Marjánku z manželství s herečkou Danou Batulkovou.

Foto: Leona Roháčková

Hodnota chovných kusů se pohybuje řádově v desítkách tisíc korun, potvrzuje chovatelka koz Jarmila Zelenská.

Článek

Rybová s Prachařem se do sebe zamilovali při společném účinkování v divadle Komedie, přímo před očima hercovy manželky Batulkové, která tam rovněž hraje. David Prachař rodinu zanedlouho poté opustil, začal žít s Lindou Rybovou, netrvalo dlouho a ona otěhotněla.

Jakub Prachař svému otci nemůže odpustit. Nedávno v Blesku prohlásil, že jej nastalá situace štve, ale "otec má svůj rozum". Dana Batulková (45), která je stále Prachařovou zákonitou manželkou, se z nastalé situace prý zatím nevzpamatovala. Za poslední roky to pro ni byla už druhá pohroma. Napřed požár zničil veškerý rodinný majetek a poté ji manžel opustil kvůli o 18 let mladší ženě.

Linda Rybová před Prachařem dlouho chodila s Janem P. Muchowem.

Reklama

Výběr článků

Načítám