Hlavní obsah

Rybář ulovil tresku i s vibrátorem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Norský rybář Bjørn Frilund během svého života chytil už ledacos. Jeho životním úlovkem ale není nějaký obávaný mořský predátor, nýbrž pětikilová treska, kterou ulovil minulý týden. Nejednalo se totiž o ledajakou rybu. Když ji 64letý Nor chtěl vykuchat, našel v jejích útrobách oranžový vibrátor.

Foto: Koláž Novinky.cz s využitím Profimedia.cz

Vibrátor nalezený norským rybářem v ulovené tresce

Článek

Rybaření je Frilundův velký koníček, vždyť ryby chytá poblíž své domovské vesnice Eidsbygda už odmala. Podobný úlovek jako ten z minulého týdne ale nepamatuje.

„Byl jsem ohromený. Vůbec jsem to nečekal, nikdy jsem nic podobného neviděl,“ řekl rybář norské verzi serveru The Local.

Neobvyklý úkaz si vysvětluje tím, že ryba si spletla sexuální pomůcku s nějakým chutným hlavonožcem a sežrala ho. Nemohla ho pochopitelně strávit, a tak jí uvízl v trávicím traktu.

„Ryby pozřou různé věci. Máme tady v Norsku různě barevné chobotnice, tak si ho možná spletla s jednou z nich,“ zamýšlel se Frilund. Vibrátor podle něj možná vyhodila „nějaká zklamaná žena během plavby na výletní lodi“, jak uvedl pro list Åndalsnes Avis.

„Šance, že vyhrajete loterii, je nejspíš menší, než že se vám stane tohle,“ dodal Nor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám