Hlavní obsah

Ruský magnát se pustil pěstmi do svého oponenta v televizní debatě

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Páteční natáčení televizní diskuze o světové hospodářské krizi v ruské televizi NTV skončilo bitkou. Poté, co se ve studiu strhla vášnivá hádka, došla ruskému bankéři a mediálnímu magnátovi Alexandru Lebeděvovi trpělivost a pustil se do svého oponenta, businessmana Sergeje Polonského pěstmi. Přitom ho shodil ze židle.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bitka ruských milionářů během televizní showVideo: Reuters

 
Článek

Sergej Polonskij, v roce 2008 jeden z nejbohatších ruských podnikatelů, kterého ale finanční krize připravila o značnou část majetku, měl během natáčení říci, že ho už nebaví zbytečné debaty na ekonomická témata a dodal, že by raději někomu jednu ubalil. To byl zřejmě důvod, který jeho oponenta Lebeděva nadzvedl ze židle a v jeho plánu někomu ubalit ho předběhl. Polonskij dostal ránu pěstí a i s židlí se sesunul z pódia.

Oba muži se ještě pustili do slovní přestřelky, kterou pak musela ukončit ochranka televize s cílem zamezit dalšímu konfliktu. Útočník Lebeděv, mimochodem bývalý agent KGB, měl pak tvrdit, že nešlo o agresivní útok, ale nutnou sebeobranu.

Konflikt ale zřejmě jen tak neutichne a pravděpodobně vyvrcholí v soudní síni. Milionář Polonskij se už nechal slyšet, že na svého soka podá žalobu. Inkriminovaný díl debatního pořadu se má odvysílat v neděli večer.

Reklama

Výběr článků

Načítám