Hlavní obsah

Ruská moderátorka vyslovila jméno Barack Obama a zdvihla prostředníček

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Televizní studia jsou plná kamer, přesto moderátoři občas zaváhají a v domnění, že nejsou v přímém přenosu, předvedou gesto, které na obrazovky rozhodně nepatří. Přesně to se v polovině listopadu stalo i slavné ruské moderátorce Taťjaně Limanové. Ve zpravodajství televize REN ukázala vztyčený prostředníček, a to přesně ve chvíli, kdy vyslovila jméno amerického prezidenta.

Článek

Taťjana Limanová právě uváděla zprávu o summitu Rady pro ekonomickou spolupráci Asie a Tichomoří (APEC), který se konal 12. až 13. listopadu v Honolulu na Havaji. Zrovna když zmínila jméno amerického prezidenta Baracka Obamy, zvedla levou ruku a ukázala sprosté gesto.

Vzhledem k tomu, že nezvedla oči od písemných poznámek, zřejmě si myslela, že už není v záběru. Zvednutý prostředníček tedy nejspíš směřovala na nějakého kolegu ve studiu. Sice není jasné, na co svým vulgárním gestem reagovala, zato je jasné, že to celé špatně načasovala.

I mistr tesař se někdy utne

Této velmi nepříjemné chyby se Limanová nevyvarovala ani přesto, že je to profesionálka, která pracuje pro ty nejvýznamnější rozhlasové a televizní stanice v Rusku. Ve svém životopise mimo jiné uvádí spolupráci s veřejnoprávní televizí ORT, soukromou televizní společností NTV, moskevskou televizí TV6 a rozhlasovou stanicí RTR. V roce 2010 navíc za zpravodajský pořad "Novosti 24" televize REN získala národní televizní cenu TEFI.

Reklama

Výběr článků

Načítám