Hlavní obsah

Ruska měla chuť na něco ostřejšího, v obchodě si přihnula z parfému

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sociálních sítích se začalo šířit video, v němž se Ruska ve středním věku chystá otestovat parfém v prodejně v obchodním domě. Místo přičichnutí se však parfému napila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle uživatelů sociálních sítí se bizarní scéna odehrála před pár dny v obchodním domě ve městě Saratov na západě Ruska. Žena přistoupila k pultíku s parfémy a jala se jednu lahvičku blíže zkoumat.

Po otevření však nenásledovalo očekávané přičichnutí, ale žena si parfému řádně přihnula. Než šokovaná obsluha stačila zareagovat, žena lahvičku vrátila a s úsměvem odkráčela.

Uživatelé sociálních sítí pod videem povětšinou žertují na téma poměrů v Rusku, ale někteří také poukazují na nebezpečí alkoholismu nejen v Rusku. Připomínají například případ z roku 2016, kdy v ruském Irkutsku zemřelo 49 lidí poté, co pili koupelovou esenci obsahující alkohol, ale také další toxické látky.

Někteří lidé v komentářích z vlastní zkušenosti píší, že alkoholikovi je jedno, co pije, hlavně že je v tom alkohol. A upozorňují, že různé přípravky s etanolem jsou nezřídka levnější než alkoholické nápoje.

„Proč si nedat panáka zdarma?“ žertuje v této souvislosti jeden z komentujících. „Asi jí řekli, že pravá krása se skrývá uvnitř,“ odhaduje další. Většina lidí však v komentářích nemůže uvěřit tomu, co právě viděli.

Opilý Rus spadl z 19. patra na zaparkované auto, vstal a začal si zpívat

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám