Hlavní obsah

Rus skočil ve strachu před přítelkyní do odpadní šachty

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ťumen

Muže z ruského města Ťumen museli záchranáři vysvobozovat z odpadní šachty, ve které uvízl poté, co do ní skočil, aby se zachránil před běsnící přítelkyní. Šachtou se svezl z osmého patra až do pátého, tam se však zasekl a musel čekat na pomoc.

Foto: Profimedia.cz

Odpadní šachty už se dnes nestaví. Na mnoha místech v Rusku ale i USA je ale stále najdete.

Článek

Obyvatelé domu v sibiřském městě Ťumen slyšeli nářek o pomoc, a tak se rozhodli zavolat do domu záchranáře. Ti museli muže z odpadní šachty nakonec vystříhat. Podle lékařů však neutrpěl žádná vážnější zranění. Bez okolků také potvrdili, že muž skočil do odpadní šachty proto, aby utekl před svou přítelkyní.

Budovy mají kovové odpadní šachty poměrně často, vstupy do roury jsou přitom na každém patře. Běžně se tam však pouze hází odpadky, rozhodně nejsou vhodné jako úniková cesta pryč z domu.

Podle ťumenských záchranářů došlo k incidentu ve středu pozdě večer, muž je v pořádku a již běžně chodí do práce.

"Jednatřicetiletý muž uvedl, že skočil do kovové odpadní šachty v osmém patře jen proto, aby unikl své přítelkyni," stálo v prohlášení na stránkách záchranářů. Ti také uvedli, že se podobný incident v Ťumenu už odehrál před několika lety. I tehdy vše dopadlo dobře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám