Hlavní obsah

Rus při improvizované fireshow zasáhl ženu hořící pneumatikou

Nešťastně skončila hazardní kratochvíle mladistvých v ruském městě Miass v Čeljabinské oblasti. Neznámý muž točil pro pobavení ostatních zapálenou pneumatikou a následně ji odhodil, aniž by přesně věděl kam. Hořící předmět zasáhl ženu, které způsobil popáleniny. O incidentu informovala ruská agentura RIA Novosti s odvoláním na místní úřady.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Skupinka mladých lidí z Miassu se každoročně schází na kopci za městem, kde pořádá party a pálí staré pneumatiky. Letos se akce pořádala o víkendu v noci z 23. na 24. dubna a na rozdíl od těch předešlých skončila špatně.

Během neděle se na ruských sociálních sítích začalo šířit video z improvizované amatérské ohňové show. Neznámý muž roztočil na provaze hořící pneumatiku a následně ji odhodil.

Na záběrech je patrné, že muž prakticky nemůže vidět, kam pneumatika míří. Hořící guma zasáhla jednu z přihlížejících žen, která utrpěla popáleniny v obličeji. Incident ruským médiím potvrdila místní policie.

Kaskadér proletěl hlavou napřed rychle jedoucím minibusem

Koktejl

Žena byla se zraněními převezena do nemocnice, její stav není znám. Po viníkovi úřady pátrají. Poté, co zjistil, co svým „představením“ způsobil, totiž z místa činu utekl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám