Hlavní obsah

Rudá Vendula ze zastupitelstva pózuje na dalších erotických fotkách

Právo, Jiří Falout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další sérií erotických fotografií šokuje zastupitelka za KSČM Vendula Kroupová. Umístila je na internetový Facebook pod novou identitou Rudá Vendula. Jsou tentokrát z interiérového prostředí.

Článek

„Je věcí názoru, zda jsou fotografie erotické. Každý to může vidět jinak. Stále si trvám, že je to věcí mého soukromého života. Fotila jsem a fotit budu dál. Nikomu to nevadí,“ řekla Právu Kroupová k nové sérii fotografií.

Zastupitelka na 15 černobílých snímcích pózuje například na posteli, židli či s doutníkem v ústech. Oproti prvním odvážným fotografiím zveřejněným v říjnu odhaluje ve větší míře intimní partie a na některých fotografiích je zcela nahá. Autorem fotografií je stejně jako u těch předchozích uveden Josef Böhm.

V diskuzi pod snímky na Facebooku ji její přátelé jen chválí. „Vendulko, foto perfektní, smyslné!! Mám rád ženy normálních tvarů – což jsi ty a ne ty novodobé vychrtlinky!!!,“ napsal fanoušek pod jménem Roman Kotil.

Mladá šestadvacetiletá politička má stále podporu straníků. „Je to její soukromá věc. Navíc jsem se až na jeden případ nesetkal s negativní reakcí v Jindřichově Hradci,“ řekl Právu předseda OV KSČM Jindřichův Hradec Tomeš Vytiska.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám