Hlavní obsah

Roda Stewarta může rozvod přijít draho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Aby si rocker Rod Stewart mohl na konci letošního roku vzít modelku Penny Lancasterovou, musí se nejprve řádně vypořádat se svou v pořadí druhou ženou Rachel Hunterovou. Slavný hudebník tak zřejmě přijde až o desítky miliónů liber.

Článek

Rachel Hunterová totiž hodlá u soudu získat maximum, neboť s rozvodem nesouhlasí a Rodovu současnou přítelkyni nemůže vystát. Před médii si však přední světová modelka hraje na smířlivou ženu a tvrdí, že s manželem Rodem ji pojí vynikající přátelství. Odchod k jiné ženě, rovněž modelce, chce zřejmě rockerovi náležitě opepřit. Majetek jejího zatím ještě stále současného manžela má podle odhadů hodnotu sta miliónů liber.

Hunterová by podle předmanželské smlouvy, kterou podepsala v roce 1989, měla z této horentní sumy pro sebe ukrojit díl ve výši pěti miliónů liber. Stewart i Rachel však v současnosti bydlí v Kalifornii a podle tamního práva by měla oběma manželům po rozvodu připadnout právě půlka veškerého společného jmění.

"Rod ví, že Rachel by se mohla pokusit získat mnohem víc z jeho majetku, a dost se toho pořád bojí, ale nemá jinou možnost. Ona není vůbec šťastná z toho, jak se věci vyvíjejí, a je docela možné, že by ho mohla nutit k vyplacení miliónů liber. Rod zatím není rozhodnutý, jestli předmanželskou smlouvu bude chtít také po Penny," uvedl zpěvákův přítel.

Ačkoliv je Rachel Hunterová rozvodem vskutku otrávená, přesto další manželství nevylučuje. "Rozhodně bych se chtěla v budoucnosti vdát. Jsem v současném vztahu velmi šťastná a zbožňuji představu, že bych byla vdaná," poznamenala.

Související články

Rod Stewart strávil noc s transvestitou

Rocker Rod Stewart se přiznal, že měl jednou milostnou zkušenost s transvestitou. V Austrálii si z jednoho baru odvedl na hotel přitažlivou ženu a začal...

Rod Stewart se bude potřetí ženit

Šedesátiletá rocková hvězda Rod Stewart se rozhodl potřetí vstoupit do stavu manželského. Jeho nastávající je třiatřicetiletá modelka Penny Lancasterová,...

Výběr článků

Načítám