Hlavní obsah

Robertsová si po porodu stěžuje na velká prsa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká herečka Julia Robertsová v současnosti prožívá jedno z nejkrásnějších období svého života - nedávno se po dlouhé době stala maminkou, a to dokonce dvojčat. Nyní ji trápí jen její poprsí, které se v posledních měsících výrazně zvětšilo. Informoval o tom britský deník The Sun.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požárem zničená kuchyně.

Článek

Ňadra jsou jedinou částí těla, kterou Robertsová na sobě nyní nesnáší. Herečka vysvětlila, že od loňského listopadu, kdy porodila dvojčata, její prsa změnila tvar. Kvůli nim se nyní dokonce potýká s potížemi při oblékání, nemůže totiž v obchodech najít správnou velikost svršků, které by jí "sedly".

Julia se rovněž přiznala, že na nedávnou ceremonii u příležitosti předávání Oscarů vybírala vhodné šaty velmi dlouho, než našla takové, do kterých by její poprsí správně zapadlo. "Byly to jediné pevné šaty, které má prsa udržely," uvedla Julia. "Myslím to vážně, není to vtip," dodala.

Sedmatřicetiletá Julia Robertsová přivedla na svět dvojčata Phinnaeus a Hanzel loni. [celá zpráva] Jejich otcem je kameraman Danny Moder (35), za něhož se herečka provdala v roce 2002. "Doma se svými dětmi jsem velice ráda. Je to jen způsob, jak lidem připomenout, že jsem nezemřela, jen jsem porodila," vysvětlila svou účast na Oscarech.

Reklama

Související články

Julia Robertsová se stala matkou dvojčat

Americká herečka Julia Robertsová se v neděli ve tři hodiny ráno stala maminkou dvojčátek - chlapečka a holčičky. Narodila se v kalifornské nemocnici...

Julia Robertsová chce plno dětí

Sotva se Julia Robertsová probrala ze svého prvního porodu, díky němuž spatřily světlo světa dvojčátka, už pomýšlí na další děti. Ještě z porodnice herečka...

Výběr článků

Načítám