Hlavní obsah

Robbieho Williamse na pódiu obtěžovala fanynka

LONDÝN

Britský zpěvák Robbie Williams musel během svého vystoupení v Amsterdamu za vlasy odtáhnout fanynku, jež ho začala na pódiu sexuálně obtěžovat. Krásnou Sabine si Robbie původně na scénu vytáhl z davu, nečekal však, jakým způsobem ona na příležitost zareaguje.

Foto: Marcel Vašut
Článek

Robbie Williams o zmíněném incidentu hovořil během ranní Breakfast Show na Radio 1, píše zpravodajský server Ananova. Lidi z publika prý zve na pódium zcela běžně.

"Jednou jsem vzal na scénu jednu holku, která se nemyla a upřímně řečeno docela páchla. Tentokrát jsem si tedy řekl, že si to užiji, tak jsem si vybral dobře vypadající," vzpomínal na výběr Sabine zpěvák. "Ona ale vylezla na pódium, strčila mi ruce do kalhot, jazyk do pusy a snažila se mi svléknout bundu. A já u toho zpívám a snažím se zachovávat dojem, že jsem "cool", protože to si ti lidé o mně myslí," vyprávěl Williams.

Poté se prý rozpačitý zpěvák snažil vášnivou fanynku od sebe odtrhnout. "Normálně by to nebyl problém, ale přeci jen tam na nás koukalo 60 tisíc lidí," glosoval Robbie Williams. Nakonec ji vzal za vlasy tak, aby "to vypadalo sexy" a odtáhl ji od sebe.

Robbiemu se z vlastní slávy točí hlava

Devětadvacetiletý zpěvák, který zahájil svoji kariéru v chlapecké skupině Take that, si prý uvědomuje, že jeho současné publikum je srovnatelné s tím, které chodí na Madonnu či Michaela Jacksona.

"Když jste někde uprostřed proudu, tak úplně nevíte, jak velké to vlastně je. A já si pořád kladu otázku, kdo další ještě hraje na stadiónech?! Jacksonovi, Madonna, U2 a já. ´Sakra práce, já musím být něco.´ Nedokážete se na svoji slávu dívat z venkovní perspektivy. Mně se z vlastního úspěchu stále trochu točí hlava. Ale myslím to ve vší skromnosti," prohlásil Robbie Williams, který je právě na turné po Británii a 4. listopadu vystoupí v pražské T-Mobile Areně.

Reklama

Související články

Robbie Williams bojuje proti obchodu s dětmi

Populární britský zpěvák Robbie Williams natočil krátký film, který upozorňuje na obchod s dětmi v Británii. Zapojil se tak do britské kampaně společnosti...

Robbie Williams míří do Prahy

Britská popová hvězda Robbie Williams vystoupí v úterý 4. listopadu v pražské T-Mobile Areně. Jeho koncert začne ve dvacet hodin. Dosud není známo jméno...

Výběr článků

Načítám