Hlavní obsah

Riskovala vlastní zdraví, aby zachránila hrající si děti před tragédií

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina lidí, když se na ně řítí obrovské skleněné dveře, instinktivně uhne. Hrdinové ne. Ti si totiž všimnou malých dětí, které by pod dveřmi skončily, a pokusí se blížící se nebezpečí zastavit, nebo alespoň oddálit. Přesně tak se zachovala Číňanka, která pohotově odvrátila možnou tragédii před obchodním centrem v čínském městě Mien-jang.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žena zachránila děti před padajícími skleněnými dveřmi, sama na to doplatilaVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Na záběrech z bezpečnostních kamer se v minulých dnech podařilo zachytit situaci před obchodním centrem ve městě Mien-jang v provincii S'-čchuan. Na videu je vidět, jak starší žena přichází k dětem a varuje je, aby si nehrály u velkých skleněných dveří, které se v prostoru povážlivě viklaly.

Holčička na vodítku visela u stropu výtahu

Koktejl

Děti ovšem varování neposlechly a skleněná tabule se na ně převrátila. Číňanka Jan Jiangová se pokusila dveře zachytit, aby na děti nespadly. Váhu dveří ovšem neunesla a skončila připlácnutá pod sklem. Poskytla tím však dost času dětem, aby utekly a malé holčičce dost prostoru, aby zpod dveří mohla vylézt.

Dvouletý chlapec spadl do prudké řeky. Co nezvládla matka, napravil osmiletý bratr

Koktejl

K místu nehody se okamžitě seběhli lidé z okolí. Dívka, která vylezla zpod skleněných dveří, utrpěla jen pár drobných škrábanců. Hrdinka, která na místě před nehodou čekala na svého manžela s dcerou, kteří si spolu hráli na náměstí, byla převezena do nemocnice.

Ze špitálu už však Jan Jiangová byla naštěstí propuštěna domů, kde se zotavuje z následků nehody. Firma, která má správu budovy obchodního centra v Mien-jangu na starosti, přebrala za incident odpovědnost a poraněnou hrdinku již údajně kontaktovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám