Hlavní obsah

Holčička na vodítku visela u stropu výtahu

Novinky, tcs

Případů, kdy majitel zapomene, že má na vodítku psíka, nastoupí do výtahu a nebohé zvíře je následně zvednuto do výše, je celá řada a ne vždy dopadnou dobře. Podobná věc se nyní stala dvouleté holčičce z čínské provincie Chu-pej. V tomto případě však do výtahu nastoupila ona a její matka, která ji měla připnutou na vodítku, zůstala v patře, když se s dvouletou dívkou výtah rozjel směrem dolů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Holčičku na vodítku vytáhl výtah do vzduchuVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Případ se odehrál 28. května ve městě Chuang-š‘. Nedočkává dvouletá dívka vběhla do výtahu, její matka však už nastoupit nestihla. Bohužel měla dceru připoutanou na bezpečnostním vodítku. Když se výtah rozjel, vodítko už příliš bezpečnostní nebylo.

Holčička se totiž během pár okamžiků vznesla do vzduchu a zůstala viset u stropu. Není jasné, co se v tu chvíli přesně odehrávalo nahoře, ovšem i podle displeje je jasné, že výtah matka nebo někdo jiný zastavil.

V jednu chvíli musela matka vodítko pustit, protože dívka se s trhnutím posunula směrem k zemi a za pár okamžiků dopadla na podlahu. Ihned se pak vrhla k ovládacímu panelu. Zda chtěla dveře otevřít či výtah rozjet zpět k matce, rovněž není známo. Jak však informovala čínská média, děvče vyvázlo bez zranění. Ze zastaveného výtahu ji vyprostili údržbáři.

Babička „venčila“ dítě jako psa na vodítku

Evropa

Dětská bezpečnostní vodítka jsou v Číně poměrně populární. Rodiče si je pořizují buď proto, aby se jim děti neztratily, nebo ze strachu, že by jim v tlačenici mohl někdo dítě unést. Dítě na vodítku před pěti lety vzbudilo pozornost i na Slovensku, tam však byly důvody, proč chodil malý chlapec přivázán, zcela jiné.

Reklama

Výběr článků

Načítám