Hlavní obsah

Řidič se předváděl ve svém lamborghini, skončil nabouraný v protisměru

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

Řízení silného sportovního auta se někdy může vymknout kontrole, zvláště pokud se člověk za volantem navíc snaží před okolím předvádět. Jak to může dopadnout, natočil o víkendu na předměstí Chicaga v Illinois čtyřiadvacetiletý Američan.

BEZ KOMENTÁŘE: Lamborghini projelo křižovatkou a napasovalo se mezi dvě auta v protisměru

 
Článek

Řidič žlutého Lamborghini Gallardo, který stál jako první na semaforech, s burácením motoru vystartoval a s razancí ostře zatočil vlevo. Jenže lamborghini v hodnotě 225 000 dolarů (4 420 000 korun) se začalo chovat nepředvídatelně.

Řidič se snažil auto vyrovnat, přesto skončil v protisměru. Tam se pak jeho luxusní auto zapasovalo přesně mezi dva osobní vozy, které v tu chvíli téměř stály na místě.

Nejenže se řidič lamborghini projevil jako hlupák, ale ještě ho přitom natočil mladý muž z Phoenixu v Arizoně, který jel s přáteli za ním. Díky tomu, že seděl na sedadle spolujezdce, mohl tak bez problémů držet kameru. O video se navíc neváhal podělit, v neděli ho nahrál na internet.

„Natočil jsem to na kameru. Bože můj, to není možný. Nikdy předtím jsem nehodu neviděl,“ okomentoval incident se smíchem 24letý Američan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám