Hlavní obsah

Řidič měl drogy ukryté na nejintimnějších partiích. Přesto tvrdil, že nejsou jeho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapírat za každou cenu se rozhodl čtyřiatřicetiletý řidič na Floridě. Policie u něj objevila dva sáčky s drogami, které měl přivázané na genitáliích. Přesto dotyčný tvrdil, že drogy rozhodně nejsou jeho.

Foto: Pinellas County Sheriff’s Office

Zadržený Patrick Florence

Článek

Američana Patricka Florence zastavila policejní hlídka před Vánocemi kvůli nerozsvíceným světlům, což jim připadalo ve čtyři ráno podezřelé. Když policisté vozidlo prohledali, objevili nejdříve zbraň pod sedadlem. Poté důkladně prohledali samotného řidiče a objevili dva pytlíčky ukryté v nejchoulostivějších místech.

Zatímco v jednom pytlíčku byl metamfetamin, ve druhém byl kokain. „Přesto řidič tvrdil, že drogy nejsou jeho,” uvedlo policejní oddělení v okrese Pinellas.

Dal jsem si lajnu, vysvětloval řidič policii, proč jel po D11 stoosmdesátkou

Krimi

Výmluva ovšem nebyla Florencovi nic platná a o chvíli později byl zatčen a umístěn do vazby. Obviněn byl ze čtyř trestných činů včetně držení drog a nedovoleného ozbrojování.

Policisté rovněž zjistili, že Florence není žádný svatoušek. V rejstříku má z minulosti už dvě desítky záznamů, z nichž většina souvisí s drogami, uvedl server Fox News.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám