Hlavní obsah

Řidič auta vezl v Turecku svou dceru přivázanou na nosiči kol

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turecká policie zadržela řidiče automobilu, který vezl nedaleko města Çankırı svou třináctiletou dceru přivázanou na nosiči kol. K zadržení muže jí pomohly záběry, které pořídil jeden z řidičů jedoucí za ním. Video vzbudilo na sociálních sítích velké pozdvižení. Jednalo se dokonce o jedno z nejsledovanějších videí v Turecku za poslední týden, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Policisté řidiče vypátrali pomocí poznávací značky, která byla na záběrech viditelná. Muž je nyní ve vazbě. Jaký trest ho čeká, turecká policie prozatím neprozradila.

Řidič, který je otcem osmi dětí, při výslechu uvedl, že dceru na nosič neumístil proti její vůli, naopak si to prý sama přála.

Dodal, že s ní ujel jen asi půl kilometru a že nepřekročil rychlost 20 kilometrů v hodině. Před jízdou navíc zkontroloval i nosnost zařízení a svou dceru také pečlivě přivázal.

Řidičův dvaadvacetiletý syn novinářům prozradil, že celá rodina je z incidentu a pobouření na sociálních sítích velmi smutná a vystresovaná. „Otec jí chtěl jenom udělat radost,“ svěřil se.

Reklama

Výběr článků

Načítám