Hlavní obsah

Rekordman viděl posledního Spider-Mana v kině 292krát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolikrát byste byli ochotni jít do kina na film, který se vám líbil? Dvakrát? Možná třikrát? Američan Ramiro Alanis se rozhodl zhlédnout poslední díl snímku o superhrdinovi Spider-Manovi s podtitulem Bez domova celkem 292krát. Připsal si tím nový světový rekord, uvádí CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Alanis byl držitelem stejného rekordu už v roce 2019, tehdy celkem 191krát zhlédl snímek Avengers: Endgame. Prvenství mu však loni vyfoukl Arnaud Klein, a tak se Američan z Floridy rozhodl, že si ho dobude zpět.

V kině sledováním snímku o pavoučím muži strávil celkem 720 hodin, předpokládá, že za lístky utratil asi 3400 dolarů (skoro 77 tisíc korun).

Film navštěvoval opakovaně mezi 16. prosincem loňského roku a 15. březnem.

K zapsání do Guinnessovy knihy rekordů ovšem nestačilo pouze přijít do kina. Musel se aktivně dívat, to znamená žádný telefon, šlofík, dokonce ani návštěva toalet. Promítání ale Alanis poměrně umně kloubil s prací i s rodinným životem.

Díky tolika promítáním si prý muž poměrně slušně zapamatoval celý scénář. „Zvládl bych odříkat dialogy z celého filmu,“ chlubí se.

Poslední díl Spider-Mana vydělal celosvětově přes miliardu dolarů. A jak CNN poznamenává, Alanis na tom má svůj lví podíl.

Nový Spider-Man vydělal miliardu dolarů, jako první za pandemie

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám