Hlavní obsah

Půl miliardy pro každého. V Austrálii rozdělili pohádkový jackpot

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na pořádný vánoční dárek se mohou těšit tři výherci loterie v Austrálii. Ve hře Powerball tam ve čtvrtek padl jackpot ve výši 100 milionů australských dolarů, v přepočtu více než 1,5 miliardy korun. Dva výherci už se přihlásili, třetí je stále neznámý.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pro mladou maminku z Duracku ve státě Queensland byla zpráva o výhře v loterii naprostým šokem. „Začala jsem křičet v kuchyni, děti si myslely, že jsem narazila na švába,“ uvedla výherkyně, která se může těšit na třetinu celého jackpotu, tedy v přepočtu zhruba půl miliardy korun.

Pokud byste čekali, že ze dne na den skončí v práci, tak byste se (prozatím) spletli. Mladá žena totiž údajně plánuje pokračovat ve své práci, kterou miluje. O výhře přesto mluví jako o splněném snu.

„Jistě to celé naší rodině změní život. Bude to obrovská změna, nemám slov,“ uvedla nejmenovaná žena.

Druhým šťastlivcem je muž ze Sydney, který při telefonátu od loterijní společnosti doslova šílel radostí a do telefonu křičel, že si teď „bude moci dělat, co jen bude chtít“.

Třetí výherce se o pohádkové jmění zatím nepřihlásil.

Pokud by vás zajímala výherní čísla, pak si zapište: ​9, 26, 4, 23, 22, 6, 24 a „dodatkové“ číslo 18.

Američanka porodila ve stejný den holčičku a vyhrála přes dva miliony

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám