Hlavní obsah

Propuštěný zaměstnanec vyhrál milióny dolarů

SALEM

Tim Rivers ze Salemu na jihu státu Indiana vůbec nemusí litovat, že náhle ztratil zaměstnání. Sotva pár dní po svém vyhazovu totiž v americké loterii Powerball vyhrál pohádkovou sumu ve výši 89 miliónů dolarů.

Foto: Policejní deník

Foto z policejní kontroly

Článek

Třiadvacetiletý bývalý zaměstnanec firmy na výrobu traktorů žil se svou manželkou Pam, čtyřletou dcerkou Tylor a šestiměsíčním synem Devinem v provizorním mobilním příbytku.

Nyní si šťastná rodina vybírá honosný dům, kde se trvale zabydlí, napsal americký zpravodajský server Courier Journal News.

Žena bude studovat

"Byl jsem výhrou ohromen," prohlásil Rivers, když se dozvěděl, že štěstěna nečekaně proměnila jeho los za pět dolarů v nepředstavitelnou částku.

Šťastlivec dal přednost jednorázovému výběru části své výhry před průběžným vyplácením celého finančního obnosu, který by byl rozložen na několik let.

Riversova choť, která dosud pracovala jako vychovatelka, uvedla, že se nyní vrátí do školy, aby si doplnila vzdělání. Chce se totiž stát zdravotní sestrou.      

Reklama

Související témata:

Související články

Policie sbírala dolary na poli

Policisty z Davenportu ve státě Iowa potkal nelehký úkol, při němž museli jistě alespoň trochu zápasit s vlastním svědomím. Celou jednu hodinu strávili...

Balík plný dolarů zranil motocyklistu

Dvojnásobně zuřil tchajwanský motocyklista Lu Fang-nan (57), kterému při podjíždění dálničního mostu spadl na hlavu těžký balík. Otřesený muž s poraněnou nohou...

Výběr článků

Načítám